camera frigorifica

Politica Retur

Conform europa.eu: "În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască sau să vă ramburseze, integral sau parțial, suma plătită. Aveți întotdeauna dreptul la o garanție minimă de 2 ani, gratuită. Normele naționale din țara dumneavoastră vă pot oferi protecție suplimentară.

Puteți returna orice achiziție în termen de 14 zile fără justificare (a se vedea perioada de reflecție de 14 zile). De regulă, veți putea solicita o rambursare parțială sau integrală numai în cazul în care repararea ori înlocuirea nu este posibilă."

Unele produse au o politica de retur specifica, in functie de categoria din care acestea fac parte. Iti recomandam sa consulti conditiile de retur din aceasta pagina.

Cumparatorul, consumatorul, cetateanul poate returna produsele comandate numai daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

- Marfa se returneaza in termen de maximum 15 zile de la data emiterii facturii fiscale.
- Produsele sunt intacte, fara urme de utilizare, iar ambalajele nu sunt deteriorate.
- Cumparatorul accepta o taxa de retur de 20% din valoarea marfii returnate, taxa care acopera costurile de ambalare si verificare a produselor.


Conditii generale de retur pentru produsele vandute de Cold Tech Servicii SRL
Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalaje sigilate acolo unde este cazul.
Returul se realizeaza cu etichetele initiale ale produsului intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis) si toate documentele ce au insotit produsul.
Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si trebuie sa contina toate accesoriile in starea lor originala.
Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura / zgarieturi / ciobituri / lovituri / socuri mecanice sau electrice, etc.
Materialele consumabile sau cu risc previzibil de degradare nu pot fi returnate.

Politica de retur pentru categoriile de produse
Perioada de reflectie, sau perioada in care prin lege, aveti la dispozitie 14 zile pentru a va razgandi dupa ce comandati ceva online, prin telefon sau prin alta modalitate la distanta, nu se aplica pentru produsele fabricate la comanda, sau personalizate in mod clar.
Astfel,
Pentru produsele din categoriile "Camere Frigorifice", "Agregate Frigorifice", "Centrale Frigorifice", "Instalatii Frigorifice", "Racitoare Industriale", sau alte echipamente custom, care au fost fabricate pe baza unui deviz-oferta acceptat de catre client si a unui contract, perioada de reflectie nu se aplica.

Politica de retur pentru materiale consumabile, sau cu risc previzibil de degradare
Pentru toate produsele din categoriile "Componente Frigorifice", exceptand materialele consumabile,se vor efectua probe amanuntite in vederea stabilirii integritatii acestora. In urma probelor, se va stabili daca suma va fi rambursata integral sau partial.

Politica de retur pentru componente fragile, cu risc previzibil de degradare
Pentru toate produsele din categoriile "Condensatoare Frigorifice" si "Evaporatoare Suflante" se vor efectua probe amanuntite in vederea stabilirii integritatii acestora. In urma probelor, se va stabili daca suma va fi rambursata integral sau partial.

Modalitati de returnare a produsului
Te rugam sa trimiti un e-mail la adresa office@coldtech.ro in care sa specifici produsul / produsele cu denumirea lor completa si cantitatile pe care doresti sa le returnezi.
Dupa primirea acceptului din partea noastra cu privire la retur, produsele pot fi impachetate si trimise prin curier (cu plata la expeditor), sau pot fi aduse la unul dintre punctele noastre de lucru. Costul transportului marfurilor returnate prin serviciile de curierat este suportat de cumparator.

Modalitati de returnare a sumei platite
- Banii vor fi returnati prin virament bancar in contul specificat pe forumlarul de retur, in limita a 80% din valoarea marfii.
- Banii vor fi vizibili in cont in maximum 14 zile lucratoare.