camera frigorifica

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1 minut, dupa care veti putea finaliza comanda prin butonul Trimite comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Va rugam sa va asigurati ca ati trimis comanda. Daca in decurs de o ora, nu primiti confirmarea comenzii pe email-ul dumneavoastra inregistrat in formularul de comanda, atunci contactati un operator la telefon: 0745008728 sau pe email: coldtechserv@gmail.com

Dupa ce primiti pe e-mail confirmarea comenzii cu statusul "comanda in procesare", gasiti in sectiunea Acces cont (stanga sus) pe www.coldtech.eu , factura proforma, fisier rosu, mic, pdf (sub Detalii comanda).

Produsele se vor livra in maxim 24 ore de la receptia platii acestei facturi proforme.